IPTV:n avulla katsot televisiolähetyksiä nettiyhteyttä käyttäen. PyhäKuidun yhteistyökumppanina IPTV-palveluiden tarjoamisessa toimii Maxivision, jonka IPTV-boksin kautta tv-kanavat näkyvät. Maxivisionin IPTV-palvelu sisältää peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM HD, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC HD, NatGeo HD, AlfaTV HD, Paramount Network HD sekä ilmaisen Bonus-kanavapaketin: Eurosport 1 HD, Discovery Channel HD.

Peruskanavapaketin lisäksi Maxivisionilla on tarjolla monenlaisia maksukanavia ja kanavapaketteja. Lisäksi voit valita lisäpalvelun, jolla voit tallentaa tv-lähetyksiä ja katsoa niitä myöhemmin boksillasi tai mobiililaitteillasi.

IPTV:n peruskanavapaketti sisältyy PyhäKuidun 1000/1000 Mbps:n liittymään. IPTV:n käyttö edellyttää Arris Motorola digiboksia, joka tulee hankkia Maxivisionilta, mikäli kotitaloudestasi ei löydy saman merkkistä boksia. Boksin hinta on normaalisti ilman erikoistarjouksia 159 € ja sen avulla nautit häiriöttömistä HD-tason lähetyksistä nyt ja tulevaisuudessa. Boksin pääset tilaamaan täältä.

Voit milloin tahansa muuttaa maksutta 100/100 Mbps -liittymäsi IPTV-palvelun sisältävään 1000/1000 Mbps -liittymään. Soita meille (09 6829 6015) tai lähetä pyyntö kirjallisesti myynti@pyhakuitu.fi. Huolehdithan, että sähköpostissa on mukana sopimuksessa oleva tilaajan nimi sekä osoite.

IPTV ja lähitulevaisuuden muutokset antennitelevisioissa

Antennitelevision televisiolähetykset siirtyvät lähitulevaisuudessa DVB-T2 -lähetystekniikkaan, mikä tarkoittaa monelle suomalaiselle joko katolla olevan antennitekniikan tai tv:n ja digiboksin uusimista. Koska IPTV ei ole sidoksissa antenneihin, voit katsoa sen avulla televisiolähetyksiä ilman, että vaihdat vanhaa televisiotasi uuteen tai teet mittavaa antenniremonttia.