PyhäKuidun palveluhinnastosta löytyvät hinnat niin valokuituliittymiin kuin erikoistöihinkin.

Liittymismaksu

2400 €

Liittymismaksulla valokuitu tuodaan sisään kiinteistöön maksimissaan viiden metrin etäisyydelle läpiviennistä. Hinta sisältää 300 m tonttikaapelia. mikäli kotipäätelaitteen haluaa sijoittaa kauemmaksi esimerkiksi päätelevision läheisyyteen, lisätyön voi tilata kuituyhtiöltä. Jos haluat sijoittaa päätelaitteesi kauemmas, esimerkiksi lähelle päätelevisiotasi, voit tilata lisätyön meiltä. Jos kaapelia tarvitaan yli viiden metrin matkalle, lisäkustannukset ovat 80 € tunnilta sekä 30 € materiaaleista. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Tilauksen peruutusmaksu

400 €

Jos asiakas päättää perua liittymän ennen kuin sen rakentaminen on aloitettu. Maksulla katetaan suunnittelu- ja valmistelukustannuksia. Mikäli liittymän rakentaminen on jo ehditty aloittaa, veloitetaan siitä aiheutuneet lisäkustannukset peruutusmaksun lisäksi.

Kotipäätelaite

150 €

Kotipäätelaite tarvitaan liittymän käyttöön. Suurin osa asiakkaista on valokuituliittymän tilauksen yhteydessä jo laitteen tilannut. Laitteen voi tilata myös jälkikäteen 150 € hintaan.

Sisäasennuskaapeli 15 m

30 €/kpl

Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 15 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Sisäasennuskaapeli 30 m

60 €/kpl

Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 30 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Teleasennuspalvelu

80 €/h

Teleasennuspalvelua sovelletaan 15 m ja 30 m sisäasennuskaapelin asentamiseen asiakkaan kiinteistössä. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Kiinteä IP-osoite

15 €/kk

Kuluttajaliittymään on saatavilla kiinteä IP-osoite 15 € kuukausihintaan.

Liittymän nopeuden nosto

0 €

Liittymän nopeuden voi nostaa milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Liittymän nopeuden nosto on maksuton.

Liittymän nopeuden lasku

90 €/kerta

Liittymän nopeuden laskemisesta veloitetaan 90 € per kerta.

Suljetun liittymän avausmaksu

120 €/kerta

 Jos asiakas on pyytänyt sulkemaan liittymänsä ja hän haluaa avata sen myöhemmin uudestaan, liittymän avaamisesta veloitetaan 120 € kerralta.