PyhäKuidun palveluhinnastosta löytyvät hinnat niin jälkiliittymiin kuin erikoistöihinkin.

Liittymismaksu 100 € pitää sisällään verkon rakentamisen kotiin asti sekä tarvittavat asennukset ja materiaalit (pois lukien kotipäätelaite). 100 € maksuun sisältyy sisäkaapelointia 5 m sekä tarvittavat kaapelit ym. materiaalit. Tämä paketti riittää ylivoimaisesti suurimmalle osalle kotitalouksista. 

Jälkiliittymämaksu on 1200 € kun alueen rakentaminen on aloitettu, eikä rakentaminen ole vielä edennyt kiinteistön ohi ja liittyminen on teknisesti mahdollista. Tilaamalla liittymän hyvissä ajoin vältät jälkiliittymämaksun!

2400 € jälkiliittymämaksua sovelletaan 1.1.2021 alkaen tilatuille liittymille. Näihin liittymiin ei ole enää mahdollista saada valtion laajakaistatukea. Tilaamalla liittymän hyvissä ajoin vältät jälkiliittymämaksun!

Tilauksen peruutusmaksu on 400 €, jos asiakas päättää perua liittymän ennen kuin sen rakentaminen on aloitettu. Maksulla katetaan suunnittelu- ja valmistelukustannuksia. Mikäli liittymän rakentaminen on jo ehditty aloittaa, veloitetaan siitä aiheutuneet lisäkustannukset peruutusmaksun lisäksi.

Kotipäätelaite tarvitaan liittymän käyttöön. Suurin osa asiakkaista on kuituliittymän tilauksen yhteydessä jo laitteen tilannut. Laitteen voi tilata myös jälkikäteen 150 € hintaan.

PyhäKuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta: 100/100 Mbps 39,90 €/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90 €/kk. Jälkimmäiseen liittymänopeuteen sisältyvät IPTV:n peruskanavat: IPTV vaatii toimiakseen erillisen digiboxin, jonka voi tilata Maxivisionilta.

Sisäasennuskaapeli 15 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 15 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Sisäasennuskaapeli 30 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 30 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Teleasennuspalvelua sovelletaan 15 m ja 30 m sisäasennuskaapelin asentamiseen asiakkaan kiinteistössä. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!