PyhäKuidun palveluhinnastosta löytyvät hinnat niin jälkiliittymiin kuin erikoistöihinkin.

2400 € jälkiliittymämaksua sovelletaan 1.1.2021 alkaen tilatuille liittymille. Näihin liittymiin ei ole enää mahdollista saada valtion laajakaistatukea. Liittymismaksulla kuitu tuodaan sisään kiinteistöön maksimissaan 5 m etäisyydelle läpiviennistä ja hinta sisältää 300 m tonttikaapelia.

Tilauksen peruutusmaksu on 400 €, jos asiakas päättää perua liittymän ennen kuin sen rakentaminen on aloitettu. Maksulla katetaan suunnittelu- ja valmistelukustannuksia. Mikäli liittymän rakentaminen on jo ehditty aloittaa, veloitetaan siitä aiheutuneet lisäkustannukset peruutusmaksun lisäksi.

Kotipäätelaite tarvitaan liittymän käyttöön. Suurin osa asiakkaista on kuituliittymän tilauksen yhteydessä jo laitteen tilannut. Laitteen voi tilata myös jälkikäteen 150 € hintaan.

PyhäKuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta: 100/100 Mbps 39,90 €/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90 €/kk. Jälkimmäiseen liittymänopeuteen sisältyvät IPTV:n peruskanavat: IPTV vaatii toimiakseen erillisen digiboxin, jonka voi tilata Maxivisionilta.

Sisäasennuskaapeli 15 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 15 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Sisäasennuskaapeli 30 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 30 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Teleasennuspalvelua sovelletaan 15 m ja 30 m sisäasennuskaapelin asentamiseen asiakkaan kiinteistössä. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Kuluttajaliittymään on saatavilla kiinteä IP-osoite 15 € kuukausihintaan.

Liittymän nopeuden voi nostaa milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Liittymän nopeuden nosto on maksuton. Liittymän nopeuden laskemisesta veloitetaan 90 € per kerta. Jos asiakas on pyytänyt sulkemaan liittymänsä ja hän haluaa avata sen myöhemmin uudestaan, liittymän avaamisesta veloitetaan 120 € kerralta.