Hei,

Minä olen Maija-Liisa Nordström, PyhäKuidun uusi Täyskuitu-myyjä Pyhäjoen alueella. Pyhäjokiset ihmiset ja kylät ovat minulle tuttuja jo 30 vuoden ajalta, jonka olen asunut Pyhäjoelta. Työn perässä olen tullut Kainuusta tänne rannikolle. Ensin palvelin pyhäjokisia 14 vuotta ravintolayrittäjänä ja viimeiset 11 vuotta olin Raahen Citymarketissa. Halusin kuitenkin vielä uusia haasteita ja tässä valokuituhankkeessa on tulevaisuutta ja mielenkiintoa: me tarvitsemme hyviä yhteyksiä, kun kaikki toimii netistä käsin!

Olen tavattavissa kunnantalolla, Pyhäjokisuun Veden toimiston yhteydessä maanantaisin ja tiistaisin klo 8-16. Sen lisäksi teen puhelinmyyntiä, kierrän ovelta ovelle ja tulen tilaisuuksiin. Syyskuussa olen mukana lukiolaisten järjestämillä messuilla ja yritän päästä mukaan myös esimerkiksi eläkeläisjärjestöjen tapahtumiin. Jos Sinulla on tiedossa joku mielenkiintoinen tapahtuma, kutsu minut mukaan puhumaan valokuidun hyödyistä!

Itse ajattelen, että nopia ja katkeamaton nettiyhteys käy yhä tärkeämmäksi, jotta kaikki tulevaisuuden palvelut ovat käytettävissämme, eikä katvealueiden ongelmia esiinny. Ja täällä Pyhäjoella tämä valokuitu on ihan hirveän edullinen, melkein ilmainen!

Olethan yhteydessä minuun, jos haluat tilata kuidun tai keskustella sen hankkimisesta! Minut tavoittaa puhelimitse 050 4140 586 tai sähköpostilla maija-liisa.nordstrom@netplaza.fi. Ollaan yhteydessä!